Kozmetika

ilcsi

ILCSI FILOZÓFIA

Az Ilcsi filozófiája egyszerű és természetes. Hiszünk abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből,zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánljuk, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben.

SZOLGÁLTATÁSAINK  

 

arctisztitó kezelés

 Arctisztító kezelések

Az alapkezeléseink elsődleges célja a bőr szennyeződésektől, a túltermelt faggyútól történő megtisztítása. A bőrt alapos gőzöléssel és masszázzsal készítjük elő a kezelésre, mely ezáltal felpuhul, így kíméletesen végezhető el az alapos arctisztítás. A tisztítás után a gyulladásokat és bőrirritációt szüntetjük meg kizárólag természetes alapanyagokból készült Ilcsi “Szépítő füvek” krémeinkkel, pakolásainkkal. A kezelésünknek szerves része a kényeztető arcmasszázs, mely során a bőrtipusának megfelelő krémeket juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, visszapótolva a mindennapok során “elvesztett” vitaminokat és a bőr egészségének megóvásához nélkülözhetetlen anyagokat. Mindezt elekto kozmetikai gépekkel.

 

 

 

  regeneráló kezelés

Regeneráló kezelések

 

A mindennapi stressz, a légszennyezettség, a nem megfelelő táplálkozás, vagy a kor előrehaladtával bőrünk veszít feszességéből, természetes ragyogásából, és megereszkedik, megfakul. Ilyenkor az akezelésen túl speciális ápolásra szorul. Regeneráló kezeléseink során, nem “csupán” a bőr megtisztítása, hidratálása a cél, hanem speciális helyzetéből adódóan külön ápolást igényel. “Fegyvertárunkban” megtalálható mindaz amitől bőre visszanyeri fiatalos fényét, rugalmasságát.  

 

Arcfeszesítés hideg-meleg arcvasalóval

Kitűnő hatóanyag bevitelére, így a vízhiányos, ráncosodó bőrt 10 perc alatt felfrissíthetjük, és elegendő hatóanyagot juttathatunk be vele. Választhatunk a bőrtípusnak megfelelő arcpakolást vagy szérumot. (collagénes, hiarulonsavas, kaviáros, gyapotos, argán olajos, gesztenyés, vitaminos stb. pakolást)

Rendszeres ismétlésével szemmel látható eredményt érhetünk el. Kiváló rosáceás, tágpórusú – zsíros, dehidratált, érzékeny, ráncos bőrre.

 

Tini kezelés

 

A kezelés hatékonysága a rendszerességre épül, a serdülőkorban jelentkező bőrproblémákat rövid időn belül kezelni tudjuk. Fontos azonban a kezelés alkalmával kapott tájékoztatások, tanácsok betartása. Elfogadva segítségünket 2-3 hónapon (2-3 kezelés) belül látványos eredményeknek örülhetünk! A kezelés remek kiegészítője a gyümölcs savas pakolás, mellyel látványos eredményeket érhetünk el a pattanásos, gyulladt bőrfelületen.

 

 

 

 Férfi arckezelések

 

Napjainkban nem csak a nők számára fontos az ápoltság és jó megjelenés. Örömteli, hogy egyre több férfi fordít különös figyelmet arcbőrének, testének rendszeres ápolására, karbantartására. Szalonunkban az arckezeléseken túl, masszázsra, arcfiatalításra, valamint szőrtelenítésre is várjuk kedves férfi vendégeinket!

 

 

 

gyumsav

Gyümölcssavas hámlasztás 

 

A szappanos mosakodás nem mindig elegendő a bőr felkészítésére, a regeneráló kezelések és problémamegoldó-ápoló kozmetikumok befogadására. Ekkor használom a kétkomponensű Ilcsi gyümölcssavas hámlasztó maszkot, melynek hatására minden bőrtípus szabadon fellélegezhet. A gyümölcssavas kúrához az almát, szőlőt, naspolyát tartalmazó Ilcsi biológiai hámlasztó peelinget használom, amely vékonyítja a szigetelő szarupikkelyeket. A maszk tetejére az erős paprikát is tartalmazó Esemény előtti pakolás kerül, amely a keringés fokozásával feléleszti a bőrt. A felesleges, leoldott szarulemezek beleragadnak a maszkba, így száradás után azok is lehúzhatóak. Már az első pakolás után sima bőrt láthatunk, és a további pakolások, krémek tökéletesen felszívódnak.

 

 

 

Gyantázás

 

Nagy problémát jelentenek a nemkívánatos helyen növő szőrök. Ezek ideiglenes eltávolítását végezzük nyugtató hatóanyagos, görgős gyanta segítségével, mely teljesen higiénikus és garantáltan nem égeti meg a bőrt.

 

 

szempilla festes

Tartós szempilla és szemöldök festés

 

A szempilla festése ugyanúgy, mint a szempillaspirállal való festés, kontúrosabbá, élénkebbé teszi, és kiemeli a tekintet. Az eljárás fájdalommentes, és csupán 10-15 percig tart. 3 hétig tartó hatása miatt, nem szükséges szempillaspirált, illetve szemöldökceruzákat alkalmazni.

A modern festékek szakszerű alkalmazása már nem károsítja a szempillákat, vagy a szőrszálakat, így bátran lehet őket használni. A haj színéhez leginkább illő szín a megfelelő választás. A festék hosszantartó színt biztosít szemöldökünknek és szempilláinknak.

 

 

 

 

A sokféle gyógynövény összekomponált hatóanyagai olyan serkentőleg hatnak a bőrre, hogy az éveket fiatalodik, szépül. Bőrmegújító hatása a különböző kezelési kombinációkkal lehetővé teszi a legmakacsabb bőrproblémák gyors és eredményes megoldását.

  

 A kezelések otthoni folytatására adott Ilcsi termékek kezelésbe beleszámítandó ajánlott árai

2020. évi

 

 Az új árlista hamarosan!

A termék csak diagnosztizálás vagy kezelés után, használati tanácsadással együtt adhatók a vendégeknek a kezelés otthoni folytatásaként.