Smink

71f67488b0857639cee631943a3fc6fa_XL

 

SMINKELÉS

 

A sminkművészet az arc szépséghibáinak korrigálásával, eltüntetésével, valamint előnyös vonásainak kiemelésével foglalkozik. Célja, hogy önbizalommal és a nőiesség érzésével töltse el annak viselőjét. Alapja az ápolt, hidratált bőr.

 nappali smink

 Nappali

 

Az arc sminkelése szinte láthatatlanul, halvány, meleg tónusú színekkel történik. Szépítve, kiemelve az arc finom vonásait, eltakarva az esetleges szépséghibákat.

 

 

Alkalmi

 

A nappali sminknél erőteljesebb, kontúrosabb színekkel történő sminkelése a szemnek és az arcnak, különleges alkalmakra, bálokra.

 

 

 

 Esküvői

 

Az alkalom különlegességéhez illő, a szépséget leginkább kifejező, a ruhával és a kiegészítőkkel tökéletesen harmonizáló természetes hatású sminkek készítése tartós, kiváló minőségű alapanyagokkal. Természetesen a koszorúslányok sminkelését is szívesen elkészítem, igény szerint. 

 

 

Műszempilla

 

Vannak alkalmak, amikor a szokásosnál szeretnénk egy kicsit feltűnőbbek lenni. A szépen elkészített sminken túl műszempillával tehetjük hangsúlyosabbá tekintetünket. A természetesnek tűnő tincsesen át, az extrém soros műszempilláig kedvére választhat, attól függően, mennyire szeretné igézővé tenni pillantását.